NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Det här blir din nya arbetsplats
Kvinnoklinikens öppen-och slutenvård finns samlad på NÄL i Trollhättan. På Kvinnokliniken jobbar 260 medarbetare med gynekologisk och obstetrisk vård. Förutom förlossningsavdelning och BB-enhet har vi en gynekologienhet, en obstetrisk mottagning och en gynekologimottagning. Läkargruppen består av totalt cirka 30 överläkare/specialistläkare/ST-läkare. Gruppen har det medicinska ansvaret och arbetar strukturerat för att höja kvaliteten på den vård Kvinnokliniken levererar så att patienter och närstående kan känna sig trygga. Bland annat läggs stort fokus på patientsäkerhet genom att förebygga vårdskador.

Kliniken har cirka 3300 förlossningar per år och ett nära samarbete med neonatalvård som erbjuder intensivvård från graviditetsvecka 28. Kliniken har en stor mottagningsverksamhet med teamarbete kring bland annat dysplasi, infertilitet och inkontinens. Vi har operationssal på mottagningen där vi genomför mottagningsoperationer.

I gruppen råder en hög och energirik stämning. Vi har god sammanhållning, är stolta över vårt jobb och ställer upp för varandra.

Vi har två sjukhusbundna jourhavande. 

Ditt uppdrag och din roll
Vi söker i första hand en överläkare med deltagande i bakjour, alternativt en specialist i gynekologi/obstetrik med bakjourkompetens. Möjlighet för forsknings- och utvecklingsarbete finns. NU-sjukvården har egen FOU-enhet. 

Vi utbildar ST-läkare och läkarkandidater. Handledning och bedside-undervisning är en del av arbetet, du måste tycka att det är stimulerande med undervisning och handledarskap.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är specialistläkare inom gynekologi/obstetrik. Vi ser gärna att du har akademiska meriter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under hela ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1886
Kontakt
  • Martin Berndtsson, Enhetschef, 010-4352245
Facklig företrädare
  • Johanna Berg, Läkarföreningen, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-05-17

Tillbaka till lediga jobb