Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Högsbo närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. Högsbo närsjukhus är ett så kallat smart sjukhus där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd för att möjliggöra vård med hög kvalitet med patienten i fokus. På sjukhuset finns dagkirurgiskt centrum, specialistcentrum med radiologi och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Välkommen till Högsbo närsjukhus där vi kombinerar toppmodern teknik med omsorgsfull vård i en nybyggd och innovativ arbetsmiljö!
Vi söker dig som arbetar självständigt, har god erfarenhet inom ortopedi och vill vara en del av vårt team!

Ortopedimottagningen bedriver mottagningsverksamhet, polikliniska operationer och dagkirurgiska operationer på operationsenheten. Mottagningen är rent elektiv och är öppen måndag-fredag. Ett nära samarbete med sjukhusets operations- samt pre- post avdelning möjliggör ett effektivt omhändertagande av våra patienter.

Arbetsuppgifter
Vid Ortopedimottagningen ingår du i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets, -och kunskapsutbyte. I arbetet ingår såväl öppenvårdsmottagning, dagkirurgiska operationer samt polikliniska operationer på mottagningen. Stora möjligheter finns att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Kompetens inom fot- och axelkirurgi är meriterande.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom ortopedi med bred klinisk erfarenhet. Vi värdesätter intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling.

Om dig
Hos oss trivs du som har god samarbetsförmåga och kan kommunicera med både patienter och kollegor på ett tydligt sätt. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en del av teamet. Här värdesätts god social kompetens och att du har ett flexibelt tankesätt. För dig är patienten i fokus och ett positivt bemötande en självklarhet.

Villkor
Måndag-fredag.

Varmt välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1703
Kontakt
  • Madelaine Eriksson, enhetschef , 0735–669302
Facklig företrädare
  • Sofia Manousou, Västra Götalands läkarförening, sofia.manousou@vgregion.se
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-05-17

Tillbaka till lediga jobb