Skaraborgs Sjukhus, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vuxenpsykiatrin i Skaraborg satsar stort, vill du vara med?

Lockas du av att få utveckla vården med patienten i fokus och i god samverkan med andra aktörer? Då är du den vi söker!

Mottagningen ingår i Skaraborgs Sjukhus Vuxenpsykiatri och bedriver specialistpsykiatrisk vård. Vi arbetar processorienterat utifrån tre diagnosprocesser, neuropsykiatri, psykos och affektiva.  Vi är cirka 70 personer som arbetar på enheten med olika professioner och tillsammans tillhandahåller vi ett rikt utbud av kompetenser. Vi samverkar med kommun, primärvård och andra vårdgrannar och vårt upptagningsområde är Skövde, Karlsborg, Tibro och Hjo kommun.

Vi finns i nybyggda och moderna lokaler vid Skaraborgs Sjukhus Skövde.

Vi söker nu ersättare för vår rehabiliteringskoordinator som valt att gå vidare till annan tjänst.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att vara rehabiliteringskoordinator på mottagningen i Skövde. Du jobbar tillsammans med läkare och andra professioner för att initiera/koordinera rehabiliteringsinsatser inom hälso- och sjukvården. Du är spindeln i nätet för den interna samordningen och samverkar aktivt med externa aktörer som Försäkringskassa, Arbetsförmedling och arbetsgivare med flera, då behov finns av arbetslivsinriktad rehabilitering. Dessutom är du ett personligt stöd och har en samordnande funktion i individärenden gällande rehabilitering och sjukskrivningsprocessen. Du ingår i ett nätverk med rehabiliteringskoordinatorer inom vuxenpsykiatrin där du regelbundet deltar i möten och kollegial handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från rehabiliteringsfältet och vuxenpsykiatri. Du är högskoleutbildad, som arbetsterapeut, fysioterapeut, socionom eller liknande, med god kunskap och kompetens inom försäkringsmedicin.  Helst ser vi att du har gått någon form av utbildning till rehabiliteringskoordinator. Erfarenhet av liknande arbete och legitimation i yrke inom hälso- och sjukvården är meriterande. Du är en självgående person med naturligt driv, intresserad av samverkan internt på förvaltningen men även externt med olika aktörer och med intresse för verksamhetsutveckling. Du sätter patientens bästa i centrum och är lyhörd för dennes behov.

Då tjänsten kan innehålla transporter med bil ställer vi krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan hanteras av arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, 40 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1546
Kontakt
  • Elisabeth Erixon,, 070-3996982
  • Niklas Johansson,, 0500-472937
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb