Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Längtar du efter att kunna ge dina patienter det lilla extra och utveckla en verksamhet?
Kom och jobba på Geriatrikmottagningen, Kungälvs sjukhus, samt del av anställningen även på strokeenheten, Avdelning 6.

Beskrivning
Geriatrikmottagningen är en del av Verksamhetsområdet Geriatrik neurologi och rehabilitering och du hittar oss på Kungälvs sjukhus. Mottagningsarbetet innebär att du bistår läkare med provtagning, undersökningar etc. Du kommer även arbeta tillsammans med neuropsykolog och får vara med och bygga upp en egen mottagning för patienter med minnesproblematik. Tjänsten innebär även patientrådgivning och att finnas tillgänglig för patientfrågor, fungera som kontakt för patienter som ingår i studie, där de måste komma på fysiska besök och byta undersökningsmaterial, bistå med tum-EKG för strokepatienter, registrera i Riksstroke med mera. 

I tjänsten ingår även att vara på strokeavdelning 6. Vi är en av de strokeenheter i Sverige som 2023 blev utnämnd som bästa strokeenhet. Vi lägger stor vikt vid lärande i det dagliga arbetet och alla medarbetare erbjuds att genomgå vår interna strokekompetensutbildning.

Arbetssätt
På mottagningen arbetar du dagtid, 3 vardagar/vecka, Det innebär ett självständigt arbete men med nära samarbete med läkare och neuropsykolog. På avdelningen har man ett nära och gott samarbete med läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, kurator och övriga medarbetare.

På avdelning 6 arbetar du vissa vardagar och var 3:e helg med det akuta skedet av omvårdnad och omhändertagande av inneliggande patienter.

Sedan 2019 befinner vi oss i nya Kungälvs sjukhus i helt nybyggda lokaler. Alla patienter vårdas här i eget rum utrustat med senaste tekniken inom området. Alla medarbetare inom olika professioner har i och med det de bästa förutsättningarna att ta vara på varandras och patienternas resurser och kompetens. Avdelningen är utrustad med ett avancerat patientkallelsesystem som bidrar till den tysta vårdmiljön.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akut strokevård men inget krav. Du trivs med att arbeta i team och vara en lagspelare samtidigt som du i ditt dagliga arbete, arbetar självständigt. Du är initiativrik och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett härligt gäng.

Några av våra förmåner

  • Friskvårdsbidrag på 2000 kronor per år.
  • Företagshälsovård för alla anställda.
  • Fri hälso- och sjukvård inom öppenvård.

Har du frågor?
Vänligen kontakta Anette Johansson, enhetschef för läkare och geriatrikmottagning, 0303-981 08, 0722-39 87 93.

Kom och bli en av oss - Skicka in din ansökan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1495
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets expedition, 0303-98844, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2024-03-20
Sista ansökningsdag 2024-04-03

Tillbaka till lediga jobb