Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi, Avd 31

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Vi är en dagkirurgisk avdelning där vi vårdar patienter inom Plastik, Lung, Tumörortopedi och Öron-Näsa-Hals. Vi samarbetar nära med slutenvården och har även hand om inskrivningar.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss har du ett varierande och ansvarsfullt arbete med nära samarbete såväl inom arbetsgruppen som med avdelningar, mottagning, koordinatorer. Du ger du en god och säker vård till våra patienter, leder omvårdnadsarbetet och ser individens hela vårdprocess. Du får också möjlighet att utveckla och förbättra vården.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kirurgi, gärna för våra specialiteter. Du uppskattar ett högt arbetstempo och ser helheten för patienten under vårdtillfället. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande men inget krav. Vi tror att du har några års erfarenhet som sjuksköterska.  Du har ett flexibelt, samarbetsinriktat såväl som självständigt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1424
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Camilla Westerberg , , 031-3429649
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Waenerlund, 031-3421035
Publicerat 2024-03-15
Sista ansökningsdag 2024-05-08

Tillbaka till lediga jobb