Västra Götalandsregionen, Västfastigheter drift


Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.  Vi söker nu en till två drifttekniker hiss för en spännande tjänst på vår enhet i Göteborg som ansvarar för drift och skötsel av våra hissar. 

Arbetsbeskrivning

Som drifttekniker hiss kommer du att arbeta med driftövervakning, reparationer och underhåll för våra hissar. Du utför kontroller för våra förvaltare och deltar vid myndighetsbesiktningar av hissar. I rollen ingår även att utföra mindre tilläggsarbeten och reparationer, samt service och feltagning. 

Vidare arbetar du med driftoptimering samt genomförande av förändringar och förbättringar i elektriska och mekaniska styrningar. I arbetet ingår även felsökning och programmering i anläggningarna samt att vid akuta driftstopp snabbt kunna finna fungerande lösningar. Resor ingår i tjänsten, där det är möjligt använder vi kollektivtrafiken vid resor.

Enheten och rollen har ansvar för Sahlgrenska sjukhuset, Mölndals sjukhus, Östra sjukhuset och Högsbo sjukhus. I rollen ingår stöd även till andra enheter med rådgivning utifrån sina specialiteter. Du kommer att ingå i ett team av två personer som det ser ut i dag. Rollen utgår ifrån Östra sjukhuset eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk gymnasiekompetens, gärna med eftergymnasial yrkesutbildning inom teknikområdet. Alternativt har du annan utbildning som tillsammans med relevant erfarenhet inom teknikområdet bedöms som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elscheman, och vi ser gärna att du har några års erfarenhet som hisstekniker eller liknande. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god, och du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Vidare har du vana att uppdatera, revidera samt hålla dokumentation i god ordning. 

Du har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, och du har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med såväl som kunder som kollegor. Du är social och är bekväm med att arbeta självständigt såväl som i team, och har ett lösningsorienterat förhållningssätt och du tar gärna initiativ till förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du är är van att arbeta med återrapportering. B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Det är meriterande om du har svetskunskaper samt har kunskap om portar och dörrautomatik.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.


Varmt välkommen med din ansökan senast 31 mars.

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1147
Kontakt
  • Patrik Karlsson, Driftchef, 0725-048621
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2024-03-04
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb