Närhälsan Lysekil vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Lysekil vårdcentral är en medelstor och dynamisk arbetsplats med 7 000 listade patienter. Här arbetar engagerad och kompetent personal så som distriktsköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykologer och läkare. Vi strävar efter att arbeta tillsammans så mycket som möjligt och ha ett öppet klimat bland kollegorna oavsett yrkeskategori. Vi är nu 14 läkare, varav fyra är ST-läkare. Vår handledare skall gå i pension – och vi söker nu hans ersättare.

Hos oss äger läkarna sina egna tidböcker och de läkare som arbetar kliniskt har max 1000 listade patienter per läkare. Vi har även en gemensam utbildningstimme varje vecka för våra utbildningsläkare, och 2h läkarmöte för gemensamma frågor/ämnen.

I samma byggnad finns både rehabmottagning, barnavårdscentral, röntgen och närsjukhus med olika specialistenheter, vilket inbjuder till ett gott samarbete. Vi ligger i framkant och är med och arbetar fram nya lösningar för att kunna vara en flexibel arbetsgivare som erbjuder vård av hög kvalitet. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.

Klicka gärna på länken och läsa mer om de fördelar och förmåner som ingår i en anställning hos oss på Närhälsan https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/ Kolla även på filmen och lär känna vår fina kommun mer https://youtu.be/VnvQMbiYE3U?si=DOvfo1GnZiZS0v4O

Om arbetet

Din arbetsuppgift på vårdcentralen kommer att vara att handleda våra utbildningsläkare och att vara frågedoktor. Som frågedoktor hjälper du till med all praktisk handledning av utbildningsläkarna samt svarar vid behov på administrativa frågor av sjuksköterska.
Du kommer att hålla i en utbildningstimme varje vecka som är gemensam för alla utbildningsläkarna. Om du vill arbeta någon del klinisk finns det möjlighet till att göra detta då vi har flera specialister som kan gå in deltid som frågeläkare.

Om dig

Du är en erfaren specialistläkare inom allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till patienter och kollegor en självklarhet. Då arbetet innebär handledning kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Du är lyhörd och nyfiken på framtidens utmaningar i primärvården. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1109
Kontakt
  • Elin Hansson, Vårdcentralchef, 0702311506
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet, 073-3842737
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb