Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 8, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi på avdelning 8
Avdelning 8 är en del av Verksamhet Medicin på Kungälvs sjukhus. Vår avdelning är byggd så att varje team med sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare och läkare får goda förutsättningar att ta vara på varandras och patienternas resurser och integritet.

Vi är en specialistmedicinavdelning med inriktning mot intermediärvård (IMA), hematologi, gastroenterologi, arytmier och diabetes. På avdelningen finns specialistkompetens och avancerad teknik för att vårda patienter som behöver medicinsk akutvård. Vi på avdelning 8 har ett nära samarbete med de andra medicinska avdelningarna på sjukhuset.

Arbetsuppgifter och arbetssätt
Arbetet på avdelningen är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att alla professioner – sjuksköterskor, undersköterskor paramedicinare och läkare – arbetar i ett gemensamt team tillsammans med patienten. Vi söker en kollega som är redo att möta patienter med olika behov och du bör kunna hantera akuta situationer och vara lugn under stress.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med när vi skapar och utvecklar vår avdelning och våra arbetssätt.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska erbjuder vi Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och det är meriterande med erfarenhet av våra specialiteter. För oss är det viktigt att du drivs av att vara med och utveckla vården med patienten i centrum, liksom att aktivt dela med dig av din kunskap till kollegor och lika nyfiket ta del av kollegornas kompetens.

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och roligt i modern arbetsmiljö samt med gott stöd av erfarna arbetskamrater.

Välkommen till vår avdelning!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/970
Kontakt
  • Sara Nyman, enhetschef Avd 8/IMA, 0722-528268
  • Maria Skalsky, enhetschef Avd 8/IMA, 0722-061672
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303-98844, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2024-02-20
Sista ansökningsdag 2024-03-19

Tillbaka till lediga jobb