Sjukhusen i väster, Operation Högsbo närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. Högsbo närsjukhus är ett så kallat smart sjukhus där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd för att möjliggöra vård med hög kvalitet med patienten i fokus. På sjukhuset finns dagkirurgiskt centrum, specialistcentrum med radiologi och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Högsbo närsjukhus har ersatt Frölunda specialistsjukhus vid årsskiftet 2023/2024. Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. För att möjliggöra vård med hög kvalitet, med patienten i fokus, är Högsbo närsjukhus ett så kallat smart sjukhus, där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd. På sjukhuset finns specialistcentrum med mottagning och resurser för bild- och provtagning för vuxna och barn och dagkirurgiskt centrum innehållande operation och pre-post. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Beskrivning
Sjukhusen i väster har möjlighet att erbjuda utbildningsbefattning inom intensivvård/operation och anestesi. Detta är ett led i satsningen för att öka andelen specialistsjuksköterskor och säkra kompetensen inom denna specialitet.

Utbildningsbefattningen operation är riktad till Högsbo närsjukhus.

Utbildningsbefattning - helfart
Utbildningsbefattning innebär att du studerar på helfart under ett år med bibehållen lön. För att söka en utbildningsbefattning ska du vara legitimerad sjuksköterska.

Så här gör du som vill söka en utbildningsbefattning: 

Villkor och instruktion för ansökan

  1. Ansökan till specialistutbildning som startar HT 2024 gäller i första hand högskolor/universitet inom Västra Götalandsregionen och sökes på antagning.se från och med den 15 februari till och med 15 mars.  OBS! Ansökningstiden kan variera mellan olika lärosäten, det är ditt ansvar att ansöka under aktuell period.

  2. Ansökan om utbildningsbefattning för Sjukhusen i väster gör du via rekryteringssystemet och senast den 15 mars. På sidan " Personligt brev" ska du redogöra för varför du sökt det aktuella specialistsjuksköterskeprogrammet och andra uppgifter som du anser vara värdefulla för beslutet om du ska beviljas en utbildningsbefattning. På sidan "CV (anställning, utbildning m.m.)" fyller du i uppgifter om tidigare utbildningar och anställningar som sjuksköterska.

  3. Arbetar du inom Sjukhusen i väster så informera din chef om att du sökt utbildning och utbildningsbefattning.

  4. I slutet av april 2024 skickas antagningsbeskedet ut från antagning.se. Komplettera din ansökan med att maila antagningsbeskedet till liselott.liden@vgregion.se snarast. Antagningsbesked måste bifogas oss för att ansökan ska vara giltig.

  5. Besked om utbildningsbefattning förmedlas löpande av rekryterande chef. Chef och medarbetare går tillsammans igenom överenskommelse och riktlinje för utbildningsbefattningen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

har du frågor kontakta enhetschef Anne-Marie Bernesjö anne-marie.bernesjo@vgregion.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt antagningsbesked
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/790
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb