Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vill du starta din karriär som barnmorska på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas som barnmorska.

Vi söker sommarvikarierande barnmorskor till Kvinnosjukvården. Som barnmorska inom Obstetrik kan du arbeta på vår förlossning, BB och/eller inom vår öppenvårdsenhet – antenatalenheten. Till antenatalenheten hör vår obstetriska mottagning där vi handlägger akuta tillstånd hos gravida och nyförlösta. Inom obstetriken bedriver man även specialistmödravård, fosterdiagnostik som innefattar ultraljud och fostervattenprov. Verksamheten utgör en av Sveriges största ultraljudsmottagningar.

Som barnmorska inom Obstetrik arbetar du i en tempofylld och lärorik miljö där du leder och ansvarar för arbetet under förlossningen, liksom för vården av mor och barn under BB-tiden. Du arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor, obstetriker och sektionsledare.

Inom den samlade kvinnosjukvården finns även möjlighet att arbeta inom den akuta gynekologiska verksamheten.

Hos oss står ett gott patientbemötande alltid i fokus. Därför fokuserar vi på att du som barnmorska, tillsammans med ditt team kan arbeta patientnära.

Vi söker dig
Vi söker dig som har svensk barnmorskelegitimation eller som blir klar med din utbildning senast juni 2024. Vi söker barnmorskor som är strukturerade, tar egna initiativ och är skickliga på att organisera sitt arbete. Du kan ta en ledande roll när situationen kräver det och har ett professionellt bemötande mot patienter och anhöriga. Vi värdesätter personliga egenskaper högt.

För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare har goda språkkunskaper och god förmåga att kommunicera på svenska.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning i förhållande till Allmänna bestämmelser (AB) under timmarna 22:00 – 06:00.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Bifoga gärna i din ansökan:

  • För dig som är klar med din utbildning: betyg eller examensbevis.
  • Du som har en pågående utbildning: resultatintyg och registreringsintyg där det framgår vilken termin du går samt hur många poäng du hittills har.
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-25
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7309
Kontakt
  • HR-specialist, Amanda Kungur, 0735985461,amanda.kungur@vgregion.se
  • HR-specialist, Sara Lund Svindal, 0700822110,sara.lund.svindal@vgregion.se
Publicerat 2023-12-20
Sista ansökningsdag 2024-06-14
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb