Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Är du en person som tycker om att arbeta med att förbereda, vara med och utreda och träffa nya patienter varje dag? Då är du den som skall arbeta hos oss!

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation. Här vårdar vi patienter som utreds inför eller genomgått lever-, njur-, hjärt-, lung-, tarm- eller multivisceral transplantation samt leverkirurgi. Verksamheten har cirka 150 anställda och har en vårdavdelning med 24 vårdplatser, en öppenvårdsenhet och en administrativ enhet.

Vi behöver nu en ny medarbetare till vår dagvårdsmodul då en av våra medarbetare är föräldraledig. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i en kultur som präglas av öppenhet, gott kamratskap och rak kommunikation. Som sjuksköterska på dagvården arbetar du med både kirurgisk och medicinsk vård

Varför ska jag välja Transplantationscentrum?

Som sjuksköterska hos oss får du verkligen bredden då du arbetar med både planerad och akut vård. Du kommer till ett gäng med erfarna sjuksköterske- och undersköterskekolleger. Personalgruppen är duktiga på att samarbeta och stötta varandra.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom kirurgisk eller medicinsk vård är det meriterande. Du är van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt och har en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6152
Kontakt
  • Ulrika Nordell, Vårdenhetschef, 0736254444
Facklig företrädare
  • Ulla Maj Andersson, 031-3427040
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Tillbaka till lediga jobb