Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk mikrobiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Regional laboratoriemedicin tillhör Sahlgrenska Universitetssjukhuset, område 4 och har ett tydligt samordningsuppdrag för hela Västra Götalandsregionen. Organisationen består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården.

Om oss

Inom Klinisk mikrobiologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset är vi idag cirka 200 anställda. Vi bedriver klinisk mikrobiologisk diagnostik av bakterie-, virus-, svamp- och parasitorsakade infektioner och är aktiva inom forskning, utbildning och undervisning. Verksamheten är uppdelad på fem enheter och vi söker just nu en vikarie till vår administrativa avdelning.

Inom avdelningen arbetar idag fyra personer med olika administrativa arbetsuppgifter kopplade till verksamheten. Vår verksamhet är ackrediterad av Swedac vilket ställer höga krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation.

Vad erbjuder vi dig?

En attraktiv arbetsplats med ett öppet arbetsklimat, engagerade medarbetare samt ett coachande ledarskap som uppmuntrar till delaktighet och ett gott medarbetarskap

Arbetsuppgifter

Vi söker en administratör till vår kundsupport/administrativa avdelning på Klinisk mikrobiologi Sahlgrenska. Som administratör kommer du i huvudsak arbeta med:

 • Support till våra interna och externa kunder via telefon
 • Administrativa uppgifter specifika för verksamheten
 • Fakturahantering
 • Arkivering
 • Hantering av provsvar

Om dig

Vi söker dig som lägst har gymnasieexamen. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom administration och erfarenhet av administrativt arbete inom laboratoriemedicin.

Vi söker dig som

 • Kan arbeta både självständigt och i grupp samt bidra till en god stämning i personalgruppen
 • Är noggrann, strukturerad och har ett stort mått av ansvars- och servicekänsla
 • Har ett flexibelt förhållningssätt till arbetet och är kreativ och öppen för nya arbetssätt och arbetsuppgifter
 • Har en god kommunikativ förmåga

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6137
Kontakt
 • Enhetschef, Sara Gianello, 070-4153161
 • Enhetschef, Monica Roschester Roos, 031-3424646
Facklig företrädare
 • Vision, Sandra Novakovic, 070-0825702
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb