Habilitering & Hälsa, Hörselteam, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Hörselteamet för barn och ungdom ansvarar för diagnostik och habilitering på barn och ungdomar 0–20 år med hörselnedsättning. Vi är 20 anställda som arbetar med olika kompetens- och ansvarsområden och bidrar i samverkan med barn/föräldrar till det aktuella barnets habilitering. Förutom audionom består teamet av logoped, pedagog, kurator, psykolog, skolingenjör och teckenspråkslärare. Enheten arbetar också i nära samverkan med Öron-, Näs- och halskliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Arbetsuppgifter
Arbetet är omväxlande och innehåller både diagnostik med specialmätningar samt anpassning av hörapparater och andra hjälpmedel för barn med hörselnedsättning i alla åldrar. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med många olika professioner där tid finns för gemensam teamplanering gällande behov av habiliteringsinsatser. Vi värnar om kompetensförsörjning. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter. Du kommer även att medverka i regionalt nätverk för barnaudionomer och ta emot studenter för handledning. Vid anställning ingår både regional och yrkesspecifik introduktion samt stöd av mentor.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad audionom. Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt och vara flexibel samt ha lätt för att samarbeta, skapa goda relationer och arbeta i team. Det är meriterande om du har arbetat inom yrket audionom. Det är också meriterande om du har kunskap och erfarenhet av arbete med barn. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6048
Kontakt
  • Atosa Majd, 0762-613976
Facklig företrädare
  • Stellan Solgård Vision, 0703-570536
  • Beatrice Snabb SRAT, 010-4410391
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-23

Tillbaka till lediga jobb