Folktandvården, Specialisttandvården Skövde

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Dina uppdrag hos oss innebär att du kommer att arbeta på Specialistkliniken för Pedodonti i Skövde. Arbetet innebär att arbeta i team i nära samarbete med tandläkaren men också självständigt arbete med barn med särskilda behov. Vid behov hjälps vi åt mellan specialiteterna. 

Om oss
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus, som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter. I Skövde finns specialisthus för område öster. Skövde är en stad under tillväxt och med goda pendlingsmöjligheter.

Specialisttandvården i Skövde finns på Skaraborgs Sjukhus (SkaS) Skövde, och utgörs av specialiteterna Bettfysiologi, Endodonti, Oral protetik, Orofacial medicin (fd Sjukhustandvård), Parodontologi och Pedodonti. De olika specialiteterna samarbetar ingående kring patienter i olika vårdkedjor. Klinikens huvudsakliga uppdrag är att ta emot och behandla patienter som kommer på remiss. En del av uppdraget ägnas också åt konsultationer till och i allmäntandvården både genom fysiska samt digitala möten. Vi är ca 50 medarbetare på Specialisttandvården i Skövde.

Övrig specialisttandvård som vi har ett nära samarbete med är Käkkirurgisk mottagning och Odontologisk radiologi på SkaS Skövde, och Ortodonti som finns i Folktandvårdens lokaler i centrala Skövde. 

Om dig
Du är utbildad tandsköterska, har några års erfarenhet och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse speciellt för barntandvård och barn med särskilda behov. Du tycker det är roligt att lära dig nya saker och att samarbeta. Viktigt är att du är bekväm med att arbeta självständigt med patient.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5945
Kontakt
  • Carl Otto Brahm Klinikchef, 010-4419190,072-2265232
Facklig företrädare
  • Vision Jeanette Hildingsson, 0500-432909
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb