Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Fysioterapi Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Fysioterapi Mölndal är en av fyra fysioterapienheter inom verksamhetsområdet Arbetsterapi och Fysioterapi, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg. Inom verksamhetsområdet arbetar cirka 370 medarbetare, varav cirka 70 på Fysioterapi Mölndal. På Mölndals sjukhus bedrivs fysioterapeutisk verksamhet både inom slutenvård och öppenvård. Uppdraget är brett och innefattar arbete inom olika områden såsom Ortopedi, medicin och hjärtrehabilitering.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett varierande arbete med möjlighet att utvecklas både på djupet och bredden. Vi har ett gott arbetsklimat och samarbete inom arbetsgruppen och välkomnar dig till vår enhet!

Arbetsuppgifter

Den aktuella tjänsten är dagtid och med varierande innehåll, däribland administrativa arbetsuppgifter, vilket gör att vana av administration är ett krav. Den andra delen av tjänsten är att tillsammans med verksamhetens rehabassistentgrupp ansvara för att hålla ordning och säkerställa materialtillgång i gemensamma lokaler och träningsutrymmen. I huvudsak är tjänsten inriktad på att serva och underhålla enheten, både praktiskt och administrativt.
Arbetet är till del fysiskt och kan i situationer vara fysiskt tungt.

Tjänsten avser ett vikariat.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av vårdnära administrativa uppgifter samt tre års arbetslivserfarenhet. Du ska gärna ha undersköterskeexamen och erfarenhet av teamarbete.

Dina personlighet kännetecknas av god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ i ditt arbete. Du känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta både tillsammans och självständigt med patienterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 
På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5799
Kontakt
  • Enhetschef, Tomas Wahlgren, 0735-965526
Facklig företrädare
  • Kommunal, huvudskyddsombud Ingela Pettersson, 031-3429088
  • Skyddsombud Mölndal, Gisela Herranen, 031-3431006
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb