NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 52-55

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nu läkare med specialistkompetens inom geriatrik eller internmedicin!

Om verksamhet
Ortopedkliniken i NU-sjukvården är en komplett och stor verksamhet med högt professionellt anseende. Verksamheten omfattar cirka 180 medarbetare som tillsammans värnar om en hög kvalitet, en god och stimulerande arbetsmiljö. Vi bedriver akut och planerad ortopedi såväl inom öppenvården som inom slutenvården. Verksamhetens alla medarbetare har olika bakgrund, personlighet och intressen. Vi sätter ett stort värde vid mångfald i ordets fulla bemärkelse - vilket präglar gemenskapen och sammanhållningen, vilken oftast beskrivs som unik och som vi älskar!

Kvalifikationer
I arbetet som läkare på ortoped avdelning med rondarbete, ingår både medicinsk behandling och rehabilitering av patienter som t.ex. nyligen opererats pga. frakturer samt höft- och ledproteser och övriga ortopedkirurgiska åtgärder. 

Vem söker vi?
Vi söker legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation och med specialistkompetens inom geriatrik eller internmedicin.

Du behärskar svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 (enligt Gemensam Europeisk Referensram för språk) eller motsvarande. Genomgången AT-tjänstgöring eller motsvarande.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5422
Kontakt
  • Sinan Abdulla, 010-4353979
  • Sofia Lindquist, 010-4353854
Facklig företrädare
  • Henrik Johnard, Läkarföreningen, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-08-28
Sista ansökningsdag 2023-12-05

Tillbaka till lediga jobb