Västtrafik, HR

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser, samt bidra till att hållbart resande ska bli norm. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region. Vi på HR skapar förutsättningar för våra chefer och medarbetare att nå våra mål samt att vi blir attraktivare som arbetsgivare.

Vi söker nu en HR-administratör då en av våra kollegor har valt att gå vidare till nya utmaningar. Vi söker dig som är nyfiken på att vara med och utveckla HR-arbetet samt arbeta affärsnära tillsammans med 12 HR-kollegor. Du ger ett HR-administrativt stöd till dina kollegor men även till företaget i stort. Som HR-administratör erbjuder vi dig ett omväxlande arbete som präglas av våra olika utvecklingsarbeten.

På vår arbetsplats vill vi göra skillnad tillsammans. En bra dag på jobbet för oss på HR är att känna arbetsglädje och gemenskap vilket vi ser fram emot att du blir en del av.

 

Arbetsuppgifter

HR-administration; dagligen via vår HR-inkorg samt kopplat till våra HR-processer

Pensions- och försäkringsfrågor

Lönefrågor

Statistik, analys och uppföljning


Är du vår blivande kollega?

För att trivas i rollen som HR-administratör behöver du ha ett genuint intresse av att ge god service och du ser ditt arbete som en viktig förutsättning för andras arbete. Du som HR-administratör har en viktig roll i att stötta uppbyggandet av våra interna arbetssätt och rutiner. Vår ambition är att alltid ligga steget före, vilket du gör genom att bidra med värdeskapande administration inom hela HR-området. Du gillar att ta initiativ, lösa problem och har lätt för att uttrycka dig i såväl tal- som skrift.

Som person är du en lagspelare, du är flexibel och förhåller dig prestigelöst till olika typer av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Som person är du trygg i din kompetens och du är van vid att koordinera flera administrativa uppgifter samtidigt. Du har ett förhållningssätt som präglas av samarbete, öppenhet och nyfikenhet. Du har förmåga att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer och har förståelse för din roll i helheten.

 

Vem är du?

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot det HR-administrativa området/ eller liknande arbetslivserfarenhet. Vår lönehantering är outsourcad till regionens Löneservice men vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att vi ska säkerställa en hög nivå på vår beställarkompetens. Mycket goda kunskaper i Excel samt webbvana är ett krav. Erfarenhet från arbete i Hogia eller annat lönesystem är meriterande. Om du har tidigare erfarenhet från offentlig verksamhet är även det meriterande.

Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och jämställdhet bidrar till att utveckla vår verksamhet.

 

Tjänsten är tillsvidare med huvudsaklig placering i Göteborg. Distansarbete är en del av vårt arbetssätt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Resor i tjänsten till våra övriga kontor inom regionen kan förekomma. Vi tillämpar löpande urval, tveka därför inte med att skicka in din ansökan direkt. Vill du veta mer om tjänsten? Då är du välkommen att kontakta vår HR-chef Pernilla Bergwall 070-0019798. Ansök senast 21 juni 2023.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4299
Kontakt
  • Pernilla Bergwall, 070-0019798
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger