Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Kardiologi, Hjärtmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara en del av vår spännande och intressanta verksamhet är du ”hjärtligt” välkommen!

Om oss

Verksamhetsområde Kardiologi är en del av Område 6 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här finns ett komplett utbud av hjärtsjukvård. Allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Vi erbjuder patienten en hel vårdkedja från det mest akuta omhändertagandet till operation, postoperativ behandling samt elektiv verksamhet. Verksamheten består av tre vårdavdelningar med olika inriktningar, två dagvårdsenheter, en forskningsenhet, intervention och en öppenvårdsmottagning.

Hjärtmottagningen är en specialistmottagning inom kardiologi. Patienten kommer till oss på remiss eller för uppföljning efter att ha vårdats på kardiologisk eller thoraxkirurgisk vårdavdelning. Vi kan erbjuda patienten ett komplett utbud av specialistvård inom kardiologi och har en hög kompetens inom olika specialistmottagningar. Inriktningar i de olika teamen är till exempel ischemi, hjärtsvikt, arytmi och pacemaker.

Teamen består av läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare och undersköterskor. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med arbetskamrater med lång erfarenhet inom hjärtsjukvård och med hög kompetens inom kardiologiskomvårdnad. Med våra olika kompetenser kompletterar vi varandra vilket ger goda möjligheter för att kunna skapa ett värdeskapande möte med patienten. 

Det sker en ständig utveckling inom området och verksamheten ligger i framkant när det gäller att utreda, behandla och vårda patienter med olika former av hjärtsjukdomar vilket leder till en unik möjlighet för en kontinuerlig professionell och personlig utveckling. Vi sätter stort värde på kompetensutveckling och vid anställning hos oss ges möjlighet att gå våra utbildningar/hjärtkurser på Utvecklingscentrum. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Som undersköterska på mottagningen arbetar du i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsuppgifter såsom kontroll av vitala parametrar, blodprovstagning, arbets-EKG men även olika administrativa uppgifter. Du kommer även att assistera vid handhavandet av akuta patienter och elkonverteringar. Förutom nära patientarbete kommer du även att vara delaktig i att vidareutveckla nya arbetssätt och rutiner tillsammans med dina kollegor.

Om du tycker om utmaningar, gillar när det händer saker och dessutom är en nyfiken person som vill lära sig mer om hjärtsjukvård, ska du höra av dig till oss. Vi är stolta över vår verksamhet och hoppas det verkar intressant att vara en del av den och bidra till en vård i toppklass.

Kvalifikationer

  • Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av hjärtsjukvård.
  • Kunskap i Melior och Elvis är meriterande. 

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till att utveckla öppenvården inom verksamhetsområde Kardiologi.

Arbetet förutsätter att du är flexibel och har god prioriterings- och organisationsförmåga samt vana vid självständigt arbete. Det är ett krav att du har erfarenhet av hjärtsjukvård och det är meriterande om du tidigare har arbetat med mottagningsverksamhet.

Vi förutsätter att du har ett stort patientfokus och att du är serviceinriktad, att du har goda datakunskaper samt vana av att arbeta i olika patientadministrativa system. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet där engagemang och god samarbetsförmåga prioriteras.

Tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringsperioden och intervjuer sker fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230911
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4293
Kontakt
  • TF Vårdenhetschef, Johanna Wermström, 031-3429824
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström , 070-3752891
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb