Folktandvården, Lerum

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar även med förbyggande munhälsa bland elever på grundskolor/uppsökande tandvård på äldreboenden i någon av Folktandvårdens mobila kliniker.

Om oss
Vi söker Dig som vill ingå i ett team och jobba med barn och vuxna samt uppskattar glada arbetskamrater i en god arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och delaktighet är en viktig del i vardagen. Du kommer att få stora möjligheter till individuell kompetensutveckling.

Kliniken har erfarna tandhygienister som handleder dig som är ny i arbetet. Personalstyrkan består av 33 medarbetare, varav 10 tandläkare, 4 tandhygienister och 19 tandsköterskor. Vi arbetar enligt modellen 7-19.

Du tar dig lätt till Lerum då vi har goda tåg- och bussförbindelser med täta avgångar. Är bil ditt alternativ har vi fri parkering. Vi ser fram emot din ansökan!

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling. 

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4232
Kontakt
  • Klinikchef: Mehran Taheri, 010-4418635
  • Klinikkoordinator: Petra Wingfors, 010-4418636
Facklig företrädare
  • SRAT: Monica Ringdahl, 076-1416033
  • Vision: Therese Lindqvist, 072-2026910
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger