Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 233

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Avdelning 233 är en ortopedisk avdelning med fem-dygnsvård. Vi har öppet måndag till fredag och har 21 vårdplatser. Dessa vårdplatser är fördelade på ortopediska patienter och handkirurgiska patienter. Som nattsjuksköterska arbetar man 2–3 nätter/vecka. 

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har även tidskvotering på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

I det ortopediska uppdraget ingår fotkirurgi, artroskopisk kirurgi i knä, fot och axel, barnortopedi, ryggkirurgi och osseointegrerad proteskirurgi. 

I det handkirurgiska uppdraget ingår förutom all handkirurgi även Centrum för Avancerad Rekonstruktion av Extremiteter. På Avdelning 233 behandlas och vårdas både barn och vuxna pre- och postoperativt. Vi bedriver både länssjukvård och rikssjukvård med högspecialiserade team. Det omfattar planerad kirurgi, dagvårdskirurgi och traumakirurgi efter akuta olycksfall inom handkirurgin. Vi har ett snabbt flöde med ofta relativt friska patienter. Under en dag får du möjlighet att träffa patienter från alla de olika specialiteterna. Det kräver lyhördhet och flexibilitet från hela teamet kring patienten.  Vi arbetar i ett multiprofessionellt team bestående av undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. På natten arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och två undersköterskor. 

Vem söker vi? 

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med längre erfarenhet. Det är meriterande om du har specialistutbildning i kirurgi/ortopedi eller barn- och ungdomssjukvård.  

Vi tror att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett gott samarbete och omtanke är viktigt. Eftersom flödet är stort och patientkategorierna är väldigt varierande kräver det att man är flexibel och stresstålig. När det uppkommer oplanerade situationer behöver du kunna anpassa dig efter det, fokusera på rätt saker och göra omprioriteringar i ditt arbete. 

Arbetsglädje och ha kul på arbetsplatsen är viktigt för oss på Avdelning 233. Sök till oss om du vill få en utmanande och spännande arbetsplats med världens bästa personal. 

Vi kommer att intervjua under annonseringstiden så registrera gärna din ansökan redan idag. Har du några frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss! 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning. 

Välkommen med din ansökan! 

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4229
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lena Hansson, 0700–206142
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 072-1470471
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb