Närhälsan Sävedalen Smärtmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sävedalen Smärtmottagning är belägen på Närhälsan Sävedalen rehabmottagning. Smärtteamet består av läkare, psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut och koordinator. Vi bedriver behandling i grupp med syfte att minska besvären och öka aktivitetsförmågan. Detta innebär att sjukskrivning förhindras, arbetsförmågan och livskvalitén ökar samt att deltagarens möjlighet att kunna återgå i arbete utefter sina förutsättningar ökar. I smärtteamet har vi ett nära samarbete med varandra. Vi arbetar personcentrerat tillsammans med patienten för att öka livskvalitet. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Du arbetar med basuppdrag som fysioterapeut/sjukgymnast på Närhälsan Sävedalen Rehabmottagning med kombination av arbete på Sävedalens smärtmottagning. Detta innebär att cirka 50% av din arbetstid ägnas åt primärvårdsrehabilitering och cirka 50% i smärtteamet. 

Primärvårdsrehabilitering innebär att du undersöker, diagnostiserar och behandlar patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen.

I smärtteamet arbetar vi för ett nära samarbete med varandra, vi tycker det är viktigt att tillsammans arbeta för att patienten ska få en bättre livssituation. Teamet arbetar med gruppbehandlingar, samt individuella inskrivningssamtal. Stort fokus läggs på att ge patienten ökad kunskap om smärta samt strategier för att hen ska kunna acceptera, bättre hantera och lära sig leva ett gott liv trots smärtan.

Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobbahos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom primärvården är det meriterande och vi välkomnar särskilt dig som har erfarenhet av att arbeta med patienter med långvarig smärta. Har du inte arbetat med den patientgruppen tidigare så finns det möjlighet att tillgå kunskap om basal kroppskännedom och ACT genom utbildning på arbetsplatsen. 

Du vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål.

Vi söker dig som stimuleras av att arbeta tillsammans med dina kollegor och som har ett stort engagemang i ditt arbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer på mottagningen planeras att hållas löpande.

Du har B-körkort. 

Välkommen med din ansökan! 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sävedalen
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4220
Kontakt
  • Sofia Fantini, Enhetschef, 0767-866930
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-636889
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger