Regionhälsan 1177 Uddevalla

Om oss

Vi söker nu en administratör på dagtid till Uddevallakontoret. Vårt kontor finns på Riverside, Uddevalla.

Sjukvårdsrådgivning bedrivs idag i Alingsås, Göteborg, Skövde och Uddevalla. Dygnet runt, årets alla dagar utför våra sjuksköterskor medicinska bedömningar, prioriteringar, ger egenvårdsråd och vid behov hänvisning till rätt vårdnivå. Varje enhet har två administratörer.

Om arbetet

Din huvudsakliga uppgift som administratör är att besvara samtal av administrativ karaktär i vår telefonlinje och lotsa till rätt instans, till exempel information om öppettider, patientavgifter, telefonnummer till olika vårdenheter och om 1177.se e-tjänster.

Du kommer även att arbeta med fakturahantering, inköp och beställningar såväl internt som externt, förrådshantering, posthantering, externa kontakter med exempelvis vaktmästare, städ och fastighetsskötare samt ha delat huvudansvar för personalutrymmen. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma utifrån din kompetens.

Om dig

Vi söker dig som har lägst godkänd gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom liknande verksamhet. Du är van att arbeta med telefoni och att använda datorn som ditt främsta arbetsverktyg samt att arbeta i Officepaketet.

Som person är du trygg, serviceinriktad och värdesätter ett gott bemötande till både inringande och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, noggrannhet och viljan att bidra med god kommunikation är viktiga inslag.

Villkor

Tjänsten är ett föräldravikariat och tidsbegränsad med start oktober 2023, till och med september 2024. Tjänsten är 75 - 100% enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Oktober 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 - 100% enligt överenskommelse
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4174
Kontakt
  • Caroline Rosengren, Enhetschef, 0720-649339
Facklig företrädare
  • Arne Nordlöf, Vision, arne.nordlof@vgregion.se
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tilbake til ledige stillinger