Sjukhusen i väster, Psykiatri, BUP-mottagning Stenungsund

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Inom Verksamhet Psykiatri, Kungälvs sjukhus, finns tre BUP-mottagningar, en belägen i Stenungsund och två i Kungälv (BUP Affektiv mottagning och BUP neuropsykiatrisk mottagning). Vi tar emot barn och ungdomar upp till 18 år med barnpsykiatrisk problematik.

Är BUP i Stenungsund din nya arbetsplats?
Mottagningen tar emot barn och ungdomar upp till 18 års ålder och med allvarlig psykiatrisk problematik. Vårt upptagningsområde är främst kommunerna Stenungsund och Tjörn. Fritt vårdval råder inom Västragötalandsregionen.

Verksamheten bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. Vid mottagningen arbetar psykologer, socionomer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och enhetschef.

Barn- och ungdomspsykiatrin har också kontakt och samverkan med övriga vårdgrannar samt med socialtjänst och skola. 

BUP ligger nära småbåtshamnen, mitt i centrala Stenungsund. Efter sommaren flyttar mottagningen in i nya fräscha lokaler där du får ett eget kontorsrum. Det finns bra pendlingsmöjligheter med buss eller tåg från Göteborg och Uddevalla. På sommaren är det populärt att sitta ute och äta lunch i hamnen, äta mjukglass, promenera på bryggorna eller ta ett dopp i havet!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i nära samverkan med läkare och ansvara för läkemedelsuppföljningar och andra kontroller av patienter. I din roll som sjuksköterska kommer du även att arbeta med bedömningar av psykisk ohälsa och sjukdomstillstånd vid nybesök, bedömningar utifrån omvårdnadsperspektiv och rådgivning gällande livsstilsfrågor med fokus på psykoedukation gällande aktuella diagnosgrupper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Det är meriterande om du har kompetens och erfarenhet gällande arbete med barn och ungdomar. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi söker därför en positiv och kreativ person som kan ingå i vårt team. Har du erfarenhet av arbete inom neuropsykiatri är det meriterande.

Övrigt
Var god ange löneanspråk i din ansökan.

Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Psykiatri.

Urval och intervjuer kan ske innan ansökningsperioden är slut så tveka inte att skicka in din ansökan!

Kontakt
Enhetschef Ann-Katrin Bjersing nås för eventuella frågor gällande tjänsten under vecka 23-24, telefon 0303-980 55.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4171
Facklig företrädare
  • Anders Karlsson, Vårdförbundet, anders.m.karlsson@vgregion.se
  • Vårdförbundet, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-07-16

Tillbaka till lediga jobb