Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Psykosmottagning Hisingen

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss 

Psykosmottagning Hisingen är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning som vänder sig till personer med psykossjukdomar med varierande funktionsnivå. Vårt upptagningsområde är Hisingen och Öckerö. Vi arbetar personcentrerat, i tvärprofessionellt team, enligt Nationella riktlinjer, vårdprogram och behandlingsmodellen R-ACT. I teamet ingår sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, psykolog, kurator, fysioterapeut, hälsopedagog och läkare.

Din nya arbetsplats?

Du har stora möjligheter till kompetensutveckling i din yrkesroll. Vi erbjuder till exempel betald specialistutbildning inom psykiatri på halvfart, utbildning i R-ACT och inom olika behandlingsinsatser. 

Arbetsbeskrivning

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor inom psykiatrisk öppenvård kommer du även att arbeta som Case Manager enligt R-ACT. I ditt arbete som Case manager ansvarar du för planering, samordning, utförande och utvärdering av de utrednings- och behandlingsinsatser som är aktuella för patienten. Du har stöd av de olika professionerna i teamet i detta arbete. Du planerar vården i samråd med patienten i dennes närmiljö. Vi är baserade på Polestjärnegatan 6, Lindholmen. 

Vi söker dig!

  • Som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom psykiatri.
  • Specialistutbildning psykiatri med kunskap och/eller erfarenhet av R-ACT är meriterande.
  • Du ställer dig positiv till teamarbete, men kan ändå arbeta självständigt.
  • Du bör vara lösningsfokuserad, ha en planeringsförmåga och tycka om att arbeta långsiktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4136
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Persson, 0707808888
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist , 0722074188
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-28

Tillbaka till lediga jobb