Folktandvården, Stöpen Skövde

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
På Folktandvården Stöpen får du träffa patienter i alla åldrar och med olika vårdbehov. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten ställer krav på empati och servicekänsla. Regelbundet har vi möte där patientfall och odontologiska frågor tas upp för genomgång.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Stöpen har 6 behandlingsrum. Här arbetar 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 5 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 9 medarbetare och behöver utöka med ytterligare en tandläkare. Stöpen ligger i den norra delen av Skövde. Ett område där nya bostäder ska byggas och en ny förskola är precis invigd. Detta gör att kliniken får nya patienter. Våra patienter har en god tandhälsa och är jämt fördelade över alla åldrar.

Klinikens öppettider är 07.20-17.00 måndag till torsdag och 07.20-15.00 fredag.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet och har god odontologisk kompetens. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är absolut inget krav men ses positivt på från vår sida.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om du som sökande har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover, som en del av rekryteringsprocessen.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4129
Kontakt
  • Klinikchef Kristina Berner , 070-0824262
Facklig företrädare
  • TT Carina Bergman, 010-4417190
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger