Närhälsan Ängabo vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Ängabo vårdcentral är en välfungerande vårdcentral med ca 7500 listade patienter, vackert belägen i utkanten av Alingsås stad. Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete mellan olika personalkategorier. Vi har också ett nära samarbete med när-rehab som finns i våra lokaler. Stor vikt läggs vid arbete i en positiv arbetsmiljö som präglas av humor och laganda. Det finns bra bussförbindelser till vårdcentralen för dig som pendlar.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där patienten står i fokus. Arbetet består bland annat av självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och kontroller, att assistera läkare vid sårskador. enklare operationer samt utföra vanligt förekommande undersökningar, så som blodtrycksmätning, hörseltest och EKG-undersökning. Förrådsbeställning och iordningställande av undersökningsrum ingår i det dagliga arbetet.

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen.

Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska och har tidigare erfarenhet av venös provtagning. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom primärvård.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. 

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4125
Kontakt
  • Annette Olofsson, vårdcentralchef, 0708-492789
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 0767232835
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb