Närhälsan Skövde Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Skövde Rehabmottagning bedrivs i moderna lokaler med en stor receptionsdel och tillhörande back-office. På vår mottagning arbetar medicinsk sekreterare och kanslister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, ett smärtteam nivå 2 samt ett neurovårdsteam. Nu söker vi ytterligare en medicinsk sekreterare.

Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har möjlighet till kompetensutveckling. Vi samarbetar med vårdcentralerna på orten samt arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok.

Skövde är en kommun med goda pendelmöjligheter från till exempel Falköping, Herrljunga, Alingsås och Göteborg men även tåg från Jönköping samt med buss från andra närliggande orter. I Skövde finns natursköna Billingen som erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid för dig och din familj.

Följ oss på instagram! https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension, här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi arbetar med rehabilitering inom Vårdval Rehab och du kommer att tillsammans med dina kollegor vara den första personen våra patienter möter i reception och i telefon.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara receptionsarbete, telefonservice, tidsbokning av både fysiska och digitala vårdmöten, posthantering, administrativa arbetsuppgifter samt viss journalskrivning. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Du har goda kunskaper inom och intresse för att arbeta med IT och digitalisering. Du har även god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift, meriterande är kunskap i engelska.

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och uppskattar mötet med patienten. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta tillsammans med övriga på mottagningen samt  arbeta självständigt. Du ska tillsammans med dina kollegor kunna prioritera och organisera ditt arbete.

Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Körkort erfordras.

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4099
Kontakt
  • Ewa Larsson, Enhetschef, 072-2086654
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, 0700-823651
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb