Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Kirurgavdelning barn

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Bli en del av vår spännande framtid! Nu har vi bott i våra nya lokaler på Drottning Silvias barnsjukhus i två år och och ska bemanna upp för att kunna ta emot fler patienter. Vi ser dig som en framtida kollega till vårt härliga gäng. 

Om oss

Göteborg är ett av 4 center i Sverige inom avancerad barn och ungdomskirurgi. Som undersköterska hos oss får du arbeta med pre- och postoperativ omvårdnad av barn i åldrarna 0-16 års ålder. Vi har många olika diagnoser alltifrån medfödda missbildningar till ortopedi och brännskador. Vi har totalt 32 vårdplatser och är cirka 90 medarbetare. Vårt mål är att erbjuda våra patienter en god vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team. Verksamheten uppmuntrar engagemang och utvecklingsarbeten för barn och familjer.  

Vad erbjuder vi dig?

  • När du börjar hos oss erbjuds du en individuellt anpassad introduktion under handledning.
  • Utbildningsinsatser och träning av akuta situationer genomförs regelbundet.
  • Oavsett om du är relativt ny i yrket eller har arbetat i några år kommer vi att se till att du känner dig trygg i din roll för att ge den bästa möjliga vården, och att du blir en i vårt team.
  • Det finns möjlighet till specialisering inom barnsjukvård.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av barnsjukvård sedan tidigare. På vår avdelning tar vi hand om akut sjuka barn dygnet runt. För att du skall trivas hos oss ska du vara flexibel och lugnt kunna hantera oväntade situationer.

Vi är en högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning där du som undersköterska har en stor roll i den pre- och postoperativa omvårdnaden av barnet. Vi söker därför dig som har en positiv människosyn och en god samarbetsförmåga.

Patienten och dess familj familj står alltid i centrum och i ett nära samarbete erbjuder vi dem bästa möjliga omvårdnad. Allra viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn och dess familjer.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20230901 eller efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4088
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jeanette Karlsson, 0763-435059
  • Avdelningschef, Lena Sundquist, 0700-825832
Facklig företrädare
  • Maria Jiremyr Mellqvist, 031-3434527
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb