Närhälsan Götene vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Götene vårdcentral är belägen i centrala Götene och har ca 10 700 listade invånare. Du kommer till en trevlig arbetsgrupp med 50 anställda, vi är en grupp som agerar utifrån att samarbete och teamkänsla är viktigt. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, äldre mottagning, demensteam, diabetesmottagning, astma/ kolmottagning, BVC, familjecentral, labb och mottagning för psykisk hälsa samt medicinska sekreterare. Vi är lyhörda och jobbar för att varje yrkeskategori ska känna yrkestrygghet. Vi har ett nära samarbete med Götene Rehabmottagning, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning. 

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov.  

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där patienten står i fokus. Arbetet består bland annat av att assistera läkare och sjuksköterskor på mottagningen, men också av självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och kontroller, tidsbokad mottagning där blodtryck-, EKG-undersökningar, omläggningar och suturtagning förekommer.  

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förrådsbeställning och iordningställande av undersökningsrum ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. 

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska och tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4076
Kontakt
  • Lena Vestlin, Vårdcentralchef, Tel:070-0852619
  • Åsa Thorsell, Enhetschef, Tel:0700-824508
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb