Folktandvården, Tanumshede-Hamburgsund

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Vi är en klinik i utveckling och vi fortbildar oss kontinuerligt. För oss är det viktigt att vara uppdaterade, vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande, allt i en lagom mix med nyfikenhet på den senaste tekniken och behandlingsmetoderna. Vi arbetar på ett mycket delegerat arbetssätt och i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Här arbetar du med varierande arbetsuppgifter såsom assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande.

Om oss
Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi är ca 20 medarbetare som arbetar på en klinik med två utbudspunkter. Hos oss finns en nyrenoverad klinik med 7 behandlingsrum i Tanumshede samt en mindre klinik i kustsamhället Hamburgsund. Tanums kommun är ett attraktivt turistmål och under sommarmånaderna ökar befolkningen markant vilket medför att vi under sommaren fungerar som en akuttandvårdsklinik.

Klinikens öppettider är 07.00-16.30 måndag till fredag.

Klinikerna ligger på den vackra västkusten. Tanumshedeenheten i närhet till djupa skogar och sjöar och Hamburgsundsenheten med utsikt över havet.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är beräknade till vecka XX.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tanumshede-Hamburgsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4075
Kontakt
  • Klinikchef: Anna Dygd, 0735-657844
  • Klinikkoordinator: Malin Turesson, 070-9360186
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 073-0602540
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger