Habilitering & Hälsa, Hörselteam, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Hörselverksamheten är en samlad resurs för barn, ungdomar och vuxna med hörselnedsättning eller dövhet. Målet med verksamheten är att skapa förutsättningar för personer med funktionsnedsättningar att kunna leva ett gott liv och nå full delaktighet i samhället utifrån egna val.
Nu erbjuds du möjligheten att söka en tjänst som audionom inom Hörselteamet för vuxna.
Hörselteamet erbjuder rehabilitering för vuxna med bestående hörselnedsättning och med hörsel- och yrselrelaterade besvär. Rehabiliteringsinsatserna ges individuellt och/eller i grupp. Vi finns på Södra Gubberogatan 6 i Göteborg och är ett välfungerade team.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som audionom i hörselteamet arbetar du med utvidgad och fördjupad hörselrehabilitering. Teamet är tvärprofessionellt och har ett personcentrerat arbetssätt. Tillsammans utgår vi från patientens unika behov och åtgärderna utgår ifrån en helhetssyn i samverkan med patient och närstående. I teamet ingår ytterligare två audionomer, tre hörselpedagoger, tre kuratorer och två psykologer samt enhetschef. Det finns ett regelbundet samarbete med läkare inom Hörsel- & Balansmottagningen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, genom bland annat behandlingskonferens varje vecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad audionom.
Arbetet förutsätter vilja och förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du behöver ha förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete samt förmåga att arbeta i god samverkan med övriga professioner i teamet. Vi söker dig med  erfarenhet av kliniskt arbete och ett genuint intresse för utvidgad hörselrehabilitering och hörseldiagnostik. Specialkunskap med klinisk och teoretisk förankring är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast. Detta innebär att du kan bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning. Vi ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4071
Kontakt
  • Linda Malmberg, enhetschef, 076-9402648
  • Maria Persson, audionom, 010-4738188
Facklig företrädare
  • Frida Krantz SRAT, 010-4738160
  • Stellan Solgård, Vision, 0703-570536
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb