Västra Götalandsregionen, Fastighetsförvaltning


Som studentmedarbetare på enheten för Fastighetsförvaltning Väst får du i uppdrag att samla in och sortera olika typer av teknisk information för att lägga in i installationsdatabasen och underhållsmodullen. Informationen ligger som grund för planeringen av förebyggande underhåll och långsiktig underhållsplanering. Arbetet blir en del av projektet installationsdatalyftet som startade under 2022 med färdigställande under 2024. Arbetet sker i nära samarbete med flera kollegor som har olika tekniska roller för våra byggnader och tekniska försörjningssystem.

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom Västra Götalandsregionen och har studier som huvudsaklig sysselsättning under höstterminen 2023.

Som studentmedarbetare får du knyta värdefulla kontakter och för oss som arbetsgivare ger det möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av din kunskap. Anställningen är 5–15 tim/vecka och du förlägger arbetstiden tillsammans med den utsedda handledaren utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra Götalandsregionen på vår hemsida, https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sok-jobb-i-vgr/studentmedarbetare/

Din kunskap och bakgrund

Du har en byggnadsteknisk kunskap genom den ingenjörsutbildning på högskola-/universitet du idag går. Vi ser gärna att du, minst, har kommit till mitten av dina studier. Ditt tekniska intresse är stort och du har med fördel riktat din utbildning mot tekniska försörjningssystem.

Att samarbeta med andra yrkesgrupper är något du trivs och känner dig bekväm med. Så även att dokumentera skriftligt och föra dialog muntligt. Arbetet innebär visst självständigt arbete.

Placering vid Regionens hus i Göteborg alternativt i Uddevalla. 

Resor kan förkomma inom regionen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

 

Övrigt

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad två gånger (refnr 2023/3840 och 2023/4070), detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Göteborg eller Uddevalla. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerad din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär. Du ansöker via länken:
Ansök här!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2023
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Upp till 15 tim/v.
Ort Uddevalla alternativt Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4070
Kontakt
  • Roger Olausson, Fastighetschef, 073-0699259
Facklig företrädare
  • Jonna Olsson, Vision, 072-2167133
  • Iowan Hedendahl, Sveriges Ingenjörer, 0722-056401
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb