Folktandvården, Askim Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Kliniken i Askim är toppmodern med generösa och trevliga utrymmen. Den ligger nära havet i en expansiv stadsdel i västra Göteborg. Du når oss lätt med kollektiva färdmedel eller bil. Kliniken har fler än 8000 patienter, varav ungefär hälften är barn. I Askim får du 13 trevliga arbetskamrater med bred kompetens som utför det mesta inom allmäntandvården. Vi arbetar enligt traditionell arbetstidsmodell.

Vi söker nu en positiv och serviceinriktad tandsköterska som med stort engagemang vill arbeta med såväl vuxna som barn.

Om jobbet
Som tandsköterska på Folktandvården arbetar du med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Arbete med uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Samarbete med vår klinik på Styrsö kan också vara förekommande.

Om dig
Du som söker har:

  • En tandsköterskeutbildning godkänd av MYH
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och som samarbetar väl med andra. Du månar om patienten, har ett gott bemötande och god pedagogisk förmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger alltid steget före. 

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. 

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg/Askim
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4065
Kontakt
  • Klinikchef: Ulrika Wendelöv, 010-4419880,070-0823113
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision:, 070-2047172
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger