Södra Älvsborgs Sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård, Gemensam

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Har du erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete? Är du dessutom en person med ett starkt engagemang och driv, som vill vara med och driva omställningen i vården? Välkommen till oss!

Om vår lediga tjänst
Som utvecklingscontroller hos oss på anestesi, operation och intensivvård kommer du arbeta strategiskt och operativt med verksamhetsområdets utvecklings- och innovationsfrågor. Stort fokus ligger på kvalité och utveckling av våra vårdprocesser som exempelvis optimerade operationsflöden.

Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta:

  • Arbeta med utvecklings- och förändringsarbete samt omvärldsbevaka.
  • Analysera och presentera behov av förbättringsarbete.
  • Medverka och utveckla patientsäkerhetsarbetet.
  • Medverka i framtagande och uppföljning av verksamhetsområdets verksamhetsplan.
  • Initiera och samordna aktiviteter för att arbeta med verksamhetsutveckling.
  • Vara processtöd åt ledningsgruppen och medarbetare med särskilda uppdrag.

Du kommer arbeta på uppdrag av och i nära samarbete med verksamhetschefen, som du är direkt underställd. Tillsammans med chefer och stabsfunktioner ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Om oss
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård bedriver akut och planerad verksamhet i Borås. Verksamhetsområdet omfattar en intensivvårdsavdelning, två operationsavdelningar, två postoperativa avdelningar, sterilteknik, smärtenhet och två endoskopiska enheter varav en förlagd i Skene. Idag görs ca 11 000 operationer på SÄS inom flertalet specialiteter.

Din profil
Vi söker dig som har förmåga att både driva självständigt utvecklingsarbete och att inspirera och engagera verksamheten i arbetet med detta. Att jobba efter uppsatta mål och driva utveckling är något som du trivs och stimuleras av, såväl som att lyfta blicken och se till helheten. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Du som söker tjänsten har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbete med utvecklings- och förbättringsarbete. Vidare ser vi att du är en van användare av Excel och har en god datorvana. 
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4062
Kontakt
  • Håkan Joelsson, verksamhetschef, 070-0852786
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-6162032
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb