Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Opaltorget vårdcentral! Vi ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg och 5 minuter till havet. Vårdcentralen har 7 800 personer listade vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. Vårdcentralen ansvarar även för vård- och omsorgsboenden för äldre och yngre med behov av funktionsstöd, och hemsjukvård samt BVC.

Nu utökar vi vårt team och söker dig som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på medicinsk kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi arbetar även mer inriktat mot olika medicinska områden. Hos oss finner du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap med korta beslutsvägar och du kommer känna av en god gemenskap där humor och glädje får ta stor plats. Vi befinner oss i nya fina lokaler och är en fullt fungerande enhet med full läkarbemanning. Vi strävar tillsammans mot målet att alla våra patienter skall vara nöjda efter kontakt med oss. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt, t.ex. för ökad kontinuitet och upplevd tillgänglighet. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska med erfarenhet inom primärvård. Det är meriterande med vidareutbildning inom vård av äldre, diabetes eller astma/KOL. 

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer.   

För rätt person kan vi erbjuda en påbyggnadsutbildning inom astma/KOL.

Intervjuer på vårdcentralen sker löpande under rekryteringsprocessen.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4055
Kontakt
  • Emmelie Rolfö, Vårdcentralchef, 0722-078407
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb