Folktandvården, Hjo

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. Hos oss får du ett stimulerande och utmanande jobb.

Som tandläkare får du även ett marknadslönetillägg på 5000:-/månad när du arbetar på vår klinik i Hjo. Vi kan även hjälpa dig med att hitta bostad i Hjo hos lokal hyresvärd.  

Om oss
Vi är en klinik med engagerade och offensiva medarbetare, där vi ser till att vi tillsammans får en givande och stimulerande arbetsmiljö. Vi är för närvarande 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Vi har en mycket bred kompetens och lång erfarenhet av komplicerade behandlingar. Allt från tandvårdsrädda patienter som behandlas med lugnande medicin till avancerad implantat behandlingar.

Kliniken har 8 behandlingsrum.  Vårt arbetssätt landar i samarbete, det är vår framgång. Teamarbete och ständig utveckling med patienten i fokus är ett naturligt och viktigt inslag i vår vardag.

Hjo är en vacker stad vid Vätterns strand. Västra stambanan med dess möjligheter finner du på 3 mils avstånd i Skövde. Jönköping ligger på 6½ mils avstånd från Hjo. 
Besök gärna www.hjo.se

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer blir efter överenskommelse. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4053
Kontakt
  • Klinikchef: Ivan Opacak, 079-0992112
Facklig företrädare
  • Carina Bergman, TT, 010-4417190
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger