Närhälsan Karlsborg vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Karlsborgs vårdcentral är centralt belägen i vackra Karlsborg med nyrenoverade och moderna lokaler. Vi har cirka 6700 listade nöjda patienter och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att vi ska kunna ge patienter en god medicinsk kvalitet. Vi är mycket stolta över att läkargruppen ligger under Socialstyrelsens målsättning och har 1050 listade patienter/läkare och vi har specialistkompetens i öron-näsa-hals samt barnmedicin med internremittering. Vi är i framkant vad gäller omställning i vården. Vårt team består av 34 engagerade och erfarna medarbetare,

Vi har en bred verksamhet med triagemottagning vilket medför god tillgänglighet och nöjda patienter, BVC, psykisk hälsa, laboratorium, fotvård och mobilhemsjukvård. Vi har även ett nära samarbete med rehabmottagningen och MVC.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Här kan du läsa mer om vackra Karlsborg: https://www.vastsverige.com/karlsborg/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar självständigt och omväxlande med mottagningsarbete. Handledning tillgodoses av erfaren specialist, som ger dig stöd och kunskapsutbyte. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Är du intresserad av ett fritt och omväxlande arbete med patienten där din och dina arbetskamraters arbetsmiljö är i fokus är det här arbetet för dig.

Om dig

Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård samt har intresse för primärvård och att göra ST-tjänstgöring inom allmänmedicin. Du innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi söker dig som är lyhörd och har ett gott bemötande eftersom du i arbetet träffar många olika patienter på vårdcentralen. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning och ST-tjänstgöring.

För dig som utbildat dig till läkare utomlands och inte gjort AT i Sverige för att få läkarlegitimation, omfattas av de nya bestämmelserna gällande Bastjänstgöring från 1 juli 2021. Bastjänstgöring för läkare (BT) är en obligatorisk inledande del av specialiseringstjänstgöringen i den nya förordningen ST-2021 (HSLF-FS 2021:8). Det innebär att du behöver göra BT innan eller som inledande del av din ST.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4045
Kontakt
  • Johan Ahlquist, Verksamhetschef, 076-1045543
  • Henrik Hellqvist, TF Vårdcentralchef, 070-3024494
Facklig företrädare
  • Nadia Kathan, Läkarförbundet , 0500-447041
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-07-31

Tillbaka till lediga jobb