Närhälsan Karlsborg vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Karlsborgs vårdcentral är centralt belägen i vackra Karlsborg med nyrenoverade och moderna lokaler. Vi har cirka 6700 listade nöjda patienter och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att vi ska kunna ge patienter en god medicinsk kvalitet. Vi är mycket stolta över att läkargruppen ligger under Socialstyrelsens målsättning och har 1050 listade patienter/läkare och vi har specialistkompetens i öron-näsa-hals samt barnmedicin med internremittering. Vi är i framkant vad gäller omställning i vården. Vårt team består av 34 engagerade och erfarna medarbetare,

Vi har en bred verksamhet med triagemottagning vilket medför god tillgänglighet och nöjda patienter, BVC, psykisk hälsa, laboratorium, fotvård och mobilhemsjukvård. Vi har även ett nära samarbete med rehabmottagningen och MVC. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Här kan du läsa mer om vackra Karlsborg: https://www.vastsverige.com/karlsborg/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Arbetet som geriatriker hos oss kommer innebära besök hos våra äldre patienter på såväl SÄBO och ordinärt boende via hembesök. Ditt arbete består i huvudsak av planerat mottagningsarbete samt digitala vårdmöten. 

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området geriatrik med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4044
Kontakt
  • Johan Ahlquist, Verksamhetschef, 076-1045543
  • Henrik Hellqvist, Tf Vårdcentralchef, 070-3024494
Facklig företrädare
  • Nadia Kathan, Läkarförbundet, Tel:0500-447041
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-07-31

Tillbaka till lediga jobb