Närhälsan Gamlestadstorget jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget jourcentral är en kvälls- och helgöppen jourmottagning vars uppdrag är att ge god vård då ordinarie vårdcentraler är stängda. Hos oss söker patienter med både lättare och allvarligare akuta besvär, allt ifrån sår- och brännskador, misstänkta frakturer till olika typer av infektioner. Vissa behandlas och omhändertas på jourcentralen medan andra patienter behöver remitteras vidare för bedömning och behandling på sjukhus. Mottagningen arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, kanslist och medicinska sekreterare.

Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om varandra och har ett nära samarbete över yrkesgränserna. God teamanda är viktigt för oss, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Är du intresserad utav förbättringsarbete och att utveckla verksamheten framåt är du varmt välkommen till oss!

Om arbetet

Som sjuksköterska på jourmottagning erbjuds ett spännande och givande arbete med stor variation på patienter. Du får ett omväxlande arbete där en stor del utgörs av triagering och mottagningsarbete, men även övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en jourcentral såsom provtagning, såromläggning samt EKG- och blodtrycksmätning. Du fungerar även som stöd till övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Möjlighet finns för önskemål om schema och tjänstgöringsgrad. I tjänsten ingår minst 55% klinisk tjänstgöring på jourcentralen. Om önskemål om högre tjänstgöringsgrad finns, erbjuds arbete med Närhälsans digitala plattformar där möjlighet till distansarbete finns. Jourcentralens öppettider är vardagar 17-22 och helger 10-16. 

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du erfarenhet av akutsjukvård och vana av att göra snabba men välgrundade bedömningar och triageringar är detta meriterande. Även erfarenheter från primärvård och mottagningsarbete är meriterande.

Vi söker dig som är kundorienterad, engagerad och positiv. Du är flexibel, har ett professionellt arbetssätt och anser att ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor är en självklarhet. Du är även trygg med att fatta egna beslut, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter.  Vi vill också att du delar Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Intervjuer på jourcentralen kommer att hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 55-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4038
Kontakt
  • Filip Cadier, Enhetschef, 0722-019893
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tilbake til ledige stillinger