Folktandvården, Sannegården Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Folktandvården Sannegården är en dynamisk arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi är en framåtinriktad klinik som har som målsättning att vara den bästa arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Jobbar du hos oss kommer vi att erbjuda utveckling från första dagen och möjlighet att påverka vår verksamhet så att våra patienter får bästa möjliga vård. Vill du jobba på Hisingen och gillar havsutsikt så är Folktandvården Sannegården kliniken för dig.

Vi söker nu en tandhygienist som skall hjälpa oss att ge våra patienter bästa möjliga service och bästa möjliga vård.

Sannegården är en nybyggd klinik med 10 moderna, ljusa och helt digitaliserade behandlingsrum. Idag är vi 24 anställda i blandade åldrar och vi värnar om mångfald. Kliniken ligger centralt placerade på Norra Älvstranden, granne med Lindholmen och Eriksberg, mitt i den snabbast växande delen av Göteborg.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om jobbet
På kliniken erbjuder vi all typ av tandvård, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård som implantat, estetisk tandvård och lustgas. Du kommer att möta mest vuxenpatienter men även barn och du får använda och utveckla dig fullt ut tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4026
Kontakt
  • Klinikchef: Kamilla Olsson, 070-3111574
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzén, annelie.m.franzen@vgregion.se
  • Vision: Therese Lindqvist, 072-2026910
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tilbake til ledige stillinger