NU-sjukvården, Område I, Neurologi, stroke och rehab, Avdelning 54

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Avdelning 54 UK
På avdelning 54 vårdas utskrivningsklara patienter i väntan på omhändertagande i hemmet eller i kommunalt boende. Avdelningen har 17 vårdplatser, och bemannas huvudsakligen av undersköterskor dygnet runt och två sjuksköterskor dagtid varav en med teamledarfunktion samt 1,5 farmaceut som ingår i teamet. Kvällar och helger finns en sjuksköterska i beredskap.

Arbetsuppgifter
Planering inför patientens hemskrivning från sjukhuset. Du är arbetsledare och handleder undersköterskor som arbetar mycket utifrån delegation. Du arbetar tillsammans med vårdenhetschefen för att säkerställa kompetens, kvalitet och bemanning på enheten. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha intresse för utvecklingsfrågor och förmåga att kunna initiera och driva förändrings- och förbättringsarbete samt har lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete. Det är önskvärt om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård med delegationer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga och en positiv anda.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Arbetstidsmått 38,25.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3997
Kontakt
  • Pia Dafgård, Vårdenhetschef, 010-4350533
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-28

Tillbaka till lediga jobb