Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Vill du arbeta på Sveriges största och ledande centra inom Transplantation? Är du en person som vill arbeta i en verksamhet som gör skillnad? Då skall du börja hos oss! Vi söker just DIG!

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation och leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation och tar emot patienter från stora delar av Sverige samt Island. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Verksamheten består av en slutenvårdsavdelning, en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet. Tjänsten är på slutenvårdsavdelningen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din profession i en verksamhet som präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation.

Tjänsterna avser både tillsvidare och vikariat på slutenvårdsavdelningen. Dag- och kvällstjänstgöring i schema med 2 helger av fem och separat storhelgsschema.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss sköter du den direkta omvårdnaden utöver det ingår även flera mer avancerade arbetsuppgifter så som hantering av sår, vaccpumpar, olika drän (både thorax- och buk), förberedelser inför transplantation, provtagning, timdiures, telemetriövervakning, NEWS mm. Du arbetar i team tillsammans med flera yrkesfunktioner för att ge patienten en god och professionell vård utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet sjukhusvård och/eller akutsjukvård. Som person har du god samarbetsförmåga, har lätt för att ta till sig nya arbetsuppgifter och har en vilja att lära sig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3916
Kontakt
  • Sofia Johansson, Vårdenhetschef, 073-5971347
Facklig företrädare
  • Hans Ekström, Kommunal, 070-3752891
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb