Naturbruksförvaltningen, Axevalla Hästcentrum

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning

På Axevalla hästcentrum mellan Skara och Skövde finns allt du kan önska dig i hästväg. Vi befinner oss i en expansiv fas där ny skola och hästanläggning just nu uppförs. På Axevalla hästcentrum kan man läsa Naturbruksprogrammet inriktning hästhållning med yrkesutgångarna ridsport, travsport och islandshästsport. Vår målsättning är att alla elever ska nå så långt som möjligt i sitt lärande. 

Arbetsuppgifter

I tjänsten arbetar du professionellt i hästarbetslaget. Tillsammans med våra yrkeslärare löser ni det dagliga arbetet i stallet för helg. I tjänsten igår det vanligt förekommande arbetsuppgifter kopplade till häst och stallarbete så som stalltjänst, hästskötsel samt eventuell ridning och körning. Du ska ha förmåga att arbeta med god struktur enligt gällande planering. Det är av stor vikt att du tar ansvar för hästarnas välbefinnande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, ansvarsfull, noggrann, lojal och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Yrkeserfarenhet av arbete inom hästhållning är meriterande, liksom goda färdighet i ridning och körning. Tappskokompetens är också önskvärd. 

Utbildning inom hästhållning på naturbruksprogrammet är meriterande liksom hästskötarexamen inom någon av våra inriktningar.

Villkor

Timanställning helg. Tillträde 1 augusti 2023 eller enligt överenskommelse. För att få en anställning inom vår skolverksamhet krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 22 juni. 


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 augusti 2023
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3911
Kontakt
  • Nicklas Dahlqvist, bitr rektor , 070-0825634
Facklig företrädare
  • Erika Volmarsdotter Nyberg, kommunal, 0724537617
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb