NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Psykiatriskt Traumateam

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om oss
Vi söker en legitimerad psykolog/legitimerad psykoterapeut till Traumateamet. Vi är sex behandlare, överläkare, sekreterare och enhetschef, som söker en kollega som har intresse, engagemang och kompetens att delta i vårt patientarbete. Det finns en gedigen erfarenhet och hög kompetens hos de kollegor som jobbar här idag. Uppdraget för teamet är att öka tillgången till evidensbaserad behandling inom vuxenpsykiatrin för patienter med komplex PTSD. Vi ska kunna erbjuda:

  • Traumafokuserad behandling.
  • Intensiv traumabearbetning.
  • Bistå vid bedömningar på öppenvårdsmottagningar.
  • Erbjuda fördjupad utredning avseende traumatisering.
  • Via konsultationer, handledning och utbildning öka kunskapen om symtomatologi, diagnostik och behandling.

Vi är en del av vuxenpsykiatrin i NU-sjukvården och utgör en intern resurs. Mottagningen finns i Uddevalla, men besök kan ske på annan ort.

Om tjänsten
Arbetet består i huvudsak av bedömning och behandling av svåra traumarelaterade tillstånd, såväl individuellt som i grupp. I teamets uppdrag ligger också konsultationer, handledning och utbildning inom organisationen.

Vi vill erbjuda kompetensutveckling genom handledning och fortbildning.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog och/eller legitimerad psykoterapeut med intresse för att arbeta i ett specialiserat team med fokus på patienter med svåra traumarelaterade tillstånd. Traumakompetens och vidareutbildning i evidensbaserade behandlingsmetoder som PE och EMDR är meriterande.

Vi söker dig som är professionell i din yrkesutövning och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god initiativförmåga, god samarbetsförmåga och positivt, engagerat bemötande.

Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter sommaren eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3896
Kontakt
  • Christer Johansson, Enhetschef, tfn010-4356331
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, tfn010-4350000vxl
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-29

Tilbake til ledige stillinger