Fastighet, stöd och service, Södra Älvsborg


Vill du vara med och göra skillnad för vården? Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på Södra Älvsborgs sjukhus och avlasta vårdpersonalen. Som medarbetare hos oss stöttar du vården med serviceuppgifter och skapar genom det förutsättningar för att vård och samhälle fungerar. 

Hos oss får du en trygg anställning, bra förmåner och möjlighet att utvecklas. Oavsett roll är du med och gör skillnad varje dag. Vi erbjuder heltidsanställningar med fast schema som varierar mellan dag/kväll och helg. Du kan också jobba extra hos oss.  

Arbetsuppgifter

Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du erbjuds variation och utveckling då vi hjälper våra kunder med flera olika serviceuppdrag. I rollen ingår du i ett arbetslag där du främst kommer att arbeta med:

  • Måltidstjänster – beställning av måltider och livsmedel, egenkontroller, servering av måltider och rengöring av avdelningskök.
  • Materialtjänster – uppackning av material och påfyllnad av förråd.
  • Lokalvårdtjänster – daglig städning av ett patientrum, städ av mottagningsrum efter ett patientbesök och slutstäd efter att en patient har skrivits ut.

Om dig

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och service. Vi tror att du har lätt för att samarbeta, bygga relationer och skapa förtroende då du kommer att arbeta nära både vårdpersonal, patienter och kollegor. 

Du är ansvarstagande och kan själv ta initiativ för uppgifter som behöver lösas. Det är också en fördel om du är flexibel och trivs med att anpassa dig efter vad som händer omkring dig, eftersom vårdpersonalens behov av stöd kan komma att variera. Du är en viktig del i att sjukhuset kan leverera vård till Västra Götalandsregionens invånare.   

Kvalifikationer och färdigheter

Du har utbildning på grundskolenivå och hanterar IT-system/läsplatta utan problem. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i fråga om att kommunicera med andra och i att kunna ta till dig skriftliga instruktioner och riktlinjer. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment. För att du snabbt ska komma in i arbetet vill vi att du har tidigare erfarenhet inom service och har arbetat med människor. Du kommer få den upplärning och utbildning som behövs för arbetsuppgifterna.

Tidigare erfarenheter av måltidshantering är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. 
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Övrigt

Urval sker löpande, rekryteringsträffar är planerade till september. Anställningarna beräknas starta i oktober/november

Håll koll i din mail då det är där vi bjuder in till rekryteringsträffar

Provanställning kan komma att användas. 


Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3886
Kontakt
  • Dennis Berg, Servicechef , 072-2049760
Facklig företrädare
  • Kommunal Regionservice, 010-4429460
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb