Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Opaltorget vårdcentral ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg och 10 minuter till havet. Vårdcentralen har 7 700 personer listade, vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. En hög spännvidd i socioekonomi innebär många berikande, omväxlande och utvecklande möten med en varierad patientpopulation. Vårdcentralen ansvarar för fyra vård- och omsorgsboenden för äldre samt flera boenden för yngre med behov av funktionsstöd, hemsjukvård samt BVC som är kopplat till en familjecentral. Opaltorget byggs just nu om och rustas upp, därför har vårdcentralen för två år sedan flyttat in i nya fina lokaler.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på medicinsk kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Hos oss finner du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap med korta beslutsvägar och du kommer känna av en god gemenskap där humor och glädje får ta stor plats. Vi strävar tillsammans mot målet att alla våra patienter skall vara nöjda efter kontakt med oss.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar rondansvar på särskilt boende och hemsjukvård. Du erbjuds stora möjligheter till ett varierat uppdrag och kan påverka ditt arbete efter intresse, till exempel med ”äldremottagning” på vårdcentralen och LSS.

För dig som är allmänläkare finns möjlighet att arbeta med det breda allmänmedicinska området där du möter och konsulterar patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt och omväxlande där du har såväl planerad som akut patientmottagning och du möter både barn och äldre. Möjlighet att arbeta på BVC finns för den intresserade. Med din kompetens kommer du att beredas möjlighet att handleda våra ST-läkare och AT-läkare.

I samråd med chef hittar vi flexibla schemalösningar som passar både dig och verksamheten.

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik eller allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi välkomnar både dig som har lång erfarenhet, är nyspecialiserad eller är i slutet av din ST.

Som person är du engagerad och uppskattar samarbete, att ta egna initiativ, underhålla och utveckla din och teamets kompetens samt vara med och driva vår vårdcentral framåt. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Vid önskemål kan en kombinationstjänst inom VGR diskuteras.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3770
Kontakt
  • Emmelie Rolfö, Vårdcentralchef , 0722-078407
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , Mejl:mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2023-05-18
Sista ansökningsdag 2023-06-01

Tillbaka till lediga jobb