Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Kungshöjd

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vår enhet Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) Kungshöjd är en del av verksamhetsområdet Neurologi, Psykiatri Barn. Vi är en välfungerande och stabil öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilket är barn och ungdomar upp till 18 år med allvarlig psykisk ohälsa.

Vi är cirka 20-25 medarbetare som arbetar på mottagningen och arbetsgruppen består av specialistläkare, psykiatrisjuksköterskor, psykolog, kurator och vårdadministrativa sekreterare. Dessutom har vi även ST-läkare, PTP -psykolog samt VFU studenter i perioder på mottagningen.

Vi sätter ett stort värde på kamratskap, professionalitet och serviceanda som en viktig del i vår gemensamma arbetsmiljö. Vi sitter i lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som Psykolog kommer du att vara en del av vår arbetsgrupp. Vårt arbete är att göra barnpsykiatriska bedömningar, behandlingar och utredningar. Bedömningar och utredningar sker i överensstämmelse med gemensamt framarbetade mallar, stöddokument och riktlinjer.

Behandling ges individuellt till barn/ungdom. Vi arbetar utifrån olika metoder beroende på ärendets art och vad som bedöms lämpligast i det enskilda fallet, allt enligt socialstyrelsens riktlinjer och våra regionala medicinska riktlinjer (RMR).

Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal och chef. Handledning finns inom mottagningen både extern metodhandledning samt kollegial handledning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog enligt svenska förutskrifter. Vi förutsätter att du har intresse för barn- och ungdomspsykiatri. Vi förutsätter att du är strukturerad, tydlig, ordningsam och flexibel samt har en vilja att arbeta och ingå i ett team. Vi värdesätter egenskaper som god social kompetens där humor, framåtanda och positivt tänkande är en klar merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vid egenskaper som en god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.     

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under hela ansökningstiden. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3668
Kontakt
  • Michelle Nielsen, Enhetschef, 0705788496
  • Ingrid Elwein, Psykolog, ingrid.elwien@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Erik Myhrman, Psykologförbundet, 031–3437804
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tilbake til ledige stillinger