Sjukhusen i väster, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus (tidigare Frölunda specialistsjukhus) och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Arbetsplats
Verksamhet Kirurgi- och ortopedi på Kungälvs sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en mottagning, en dagvårdsenhet och en gynekologisk mottagning. Verksamheten handlägger akuta och planerade patienter i öppen- och slutenvård inom kirurgi, ortopedi och urologi. Vi är ca 250 anställda varav ca 50 läkare, inklusive ST och AT. Verksamheten har ett stort utbildningsuppdrag för både ST- och AT-läkare.

Ortopedisektionen har ca 22 läkartjänster fördelat på överläkare, specialister samt ST-läkare. Vi disponerar vårdplatser på en av avdelningarna. Den planerade verksamheten har en bred inriktning på vuxenortopedi där vi behandlar de flesta ortopediska tillstånd som inte kräver regionvård. Vi behandlar ej barn och utför ingen ryggkirurgi. En stor del av verksamheten är av akut karaktär där Kungälvs sjukhus ingår i regionen som traumamottagande sjukhus. Ortopedin inom Sjukhusen i väster befinner sig också i en spännande expansionsfas med ett ökat uppdrag och vi har därför behov av förstärkning på specialist-/överläkarsidan.

Kvalifikationer
Specialist inom ortopedi. Bakjourskompetens är ett plus. Inriktning mot artroskopisk kirurgi i axel och knä är ett prioriterat område men även hand-, fot- och proteskirurgi är av intresse. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2801
Kontakt
  • Helena Edebo, läkarchef, 0303-981 53, helena.fredberg_edebo@vgregion.se
  • Joakim Samuelsson, verksamhetschef, joakim.samuelsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Claes Nordeman, VGLF, 0303-989 86, claes.nordeman@vgregion.se
Publicerat 2023-04-04
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb