Närhälsan Öjersjö vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Närhälsan satsar stort på digifysiska arbetssätt för att möta framtidens behov. I Öjersjö öppnar vi en digifysisk vårdcentral som kommer att arbeta fullt ut med digitala verktyg. Vi söker dig med ett stort intresse för att arbeta tillsammans för att möta framtidens vård. Nu tar vi nästa steg och utvecklar våra digifysiska mottagningar!

Om oss

Närhälsan Öjersjö vårdcentral öppnar verksamheten under december 2023 i helt nya lokaler. Närhälsan Öjersjö vårdcentral ligger i ett helt nytt bostadsområde, Gökegård i Öjersjö, en attraktiv naturnära kommundel i Partille. Det nya bostadsområdet ligger mellan Kåsjön och Nya Öjersjövägen med bra förbindelser både inom Partille, Göteborg och till närliggande kommuner. Vi erbjuder e-tjänster såsom videobesök, självincheckning, egenmonitorering, iKBT, 1177 samt en chattfunktion och triagering via nätet som är under vidareutveckling. Inledningsvis startar vårdcentralen med en mindre personalgrupp som kommer att utökas successivt. Personalgruppen blir navet som tillsammans med verksamhetschefen driver utvecklingen av den nya vårdcentralen.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi söker medicinska sekreterare som vill vara med och utveckla framtidens digifysiska vård. Vi erbjuder digital vård när det går och fysisk vård när det behövs. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där mötet med patienten står i fokus. Som medicinsk sekreterare är du en viktig medarbetare på vårdcentralen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i Asynja Visph, lokalt IT-stöd och hantering av inkommande remissvar. Även administrativa uppgifter såsom handläggning av fakturor och receptionsarbete ingår. I receptionen är du den person som guidar patienterna om de behöver hjälp med exempelvis självincheckning, digital triagerig, ladda ner appen etc. Arbetet kommer innebära förändrade arbetsuppgifter över sikt.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och som lokalt IT-stöd. Du har goda kunskaper inom och intresse för att arbeta med digitala lösningar och teknik. Du har även god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

För att trivas i rollen är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i digitala system. Du lockas av att ta dig an nya utmaningar och arbeta i en ständigt utvecklande miljö. Som person är du serviceinriktad och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt, men har även en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 231101
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Öjersjö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2545
Kontakt
  • Csaba Banhegyi, Vårdcentralchef, 070-2452550
  • Tannaz Kamali Darabzadeh, Enhetschef, 0722-013829
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700–207784
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb