Närhälsan Öjersjö vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Närhälsan satsar stort på digifysiska arbetssätt för att möta framtidens behov. I Öjersjö öppnar vi en digifysiska vårdcentral som kommer att arbeta fullt ut med digitala verktyg. Vi söker dig med ett stort intresse för att arbeta tillsammans för att möta framtidens vård. Nu tar vi nästa steg och utvecklar våra digifysiska mottagningar!

Om oss

Närhälsan Öjersjö vårdcentral öppnar verksamheten under december 2023 i helt nya lokaler. Vårdcentralen ligger i ett helt nytt bostadsområde, Gökegård i Öjersjö, en attraktiv naturnära kommundel i Partille. Det nya bostadsområdet ligger mellan Kåsjön och Nya Öjersjövägen med bra förbindelser både inom Partille, Göteborg och till närliggande kommuner. Vi erbjuder e-tjänster såsom videobesök, självincheckning, egenmonitorering, iKBT, 1177 samt en chattfunktion och triagering via nätet som är under vidareutveckling. Inledningsvis startar vårdcentralen med en mindre personalgrupp som kommer att utökas successivt. Personalgruppen blir navet som tillsammans med verksamhetschefen driver utvecklingen av den nya vårdcentralen.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www. narhalsan.se/omnarhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi söker specialistläkare i allmänmedicin som vill vara med och utveckla framtidens digifysiska vård. Vi erbjuder digital vård när det går och fysisk vård när det behövs. Kombinationen av digitala och fysiska arbetssätt är utifrån patientens behov och professionens medicinska bedömning. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård. Vi erbjuder flexibla arbetslösningar såsom möjligheten att arbeta viss del på distans.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. En av tjänsterna avser även uppdraget som medicinsk rådgivare på vårdcentralen. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. För att trivas i rollen är det viktigt att du känner dig bekväm med digitala system och rör dig smidigt mellan digitalt och fysiskt utifrån patientens medicinska behov. Du lockas av att ta dig an nya utmaningar och arbeta i en ständigt utvecklande miljö.

I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Vi söker dig som trivs med teamarbete och ser det som en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 231101
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Öjersjö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2544
Kontakt
  • Csaba Banhegyi, Vårdcentralchef, 070-2452550
  • Tannaz Kamali Darabzadeh, Enhetschef, 0722-013829
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund, mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb